Toont alle 14 resultaten

Long Life Flowerboxen

Al eens van Long Life rozen gehoord? Deze prachtige Long Life Flowerbox kan je bij Kames Bloemen kopen vanaf slechts € 59,95! Wij zijn ontzettend trots om deze rozen, welke langer dan een jaar houdbaar zijn, te mogen aanbieden.

Door een unieke methode zijn wij in staat de rozen zo te prepareren dat deze langer dan een jaar houdbaar zijn. Een long life waar jij als liefhebber van kunt profiteren. Want nu hoef je niet meer na een week je Flowerbox weg te gooien. Jouw Long Life Flowerbox blijft een jaar in de prachtige staat waarin je de roos gekocht hebt. En deze Long Life roos kan je kopen bij Kames Bloemen!

Een prachtig cadeau om te geven, of te krijgen

Je kunt de Long Life flowerboxen gemakkelijk bestellen. De Longlife roos is zo geconserveerd dat deze ruim een jaar in de staat blijft waarin je de roos hebt gekocht. Het gevolg hiervan is dat je een jaar lang naar een levendige roos kunt kijken zonder op regelmatige basis nieuwe rozen te hoeven kopen. De eenmalige aankoop van een roos geeft een jaar lang plezier. Dat is natuurlijk goud waard!

Bij Kames Bloemen zijn diverse soorten rozen beschikbaar. De klassieke rode roos is natuurlijk onze bestseller. Maar de Long Life rozen zijn er ook in het roze, wit en nog veel meer prachtige kleuren. De mooiste Longlife varianten waar iedere liefhebber een vol jaar van kan genieten.

Wij bezorgen door heel Nederland en België

Zou jij graag een van onze Long Life Flowerbox willen kopen? Dan kan dat vanaf € 59,95! Wij bezorgen onze rozen door heel Nederland en België middels PostNL en Packs. Mocht je in Den Haag een Long Life Flower box willen kopen, dan kan je direct bij ons terecht. Je kunt onze gezellige winkel vinden aan De Bullstraat 13 in Den Haag.