Toont alle 19 resultaten

Gifts & Accessoires

Voor echte unieke Gifts & Accessoires is er geen betere plek dan Kames Bloemen te vinden. Wij hebben diverse Long Life Stolpen op voorraad welke een wel heel uniek kenmerk hebben. Ze hebben namelijk een bijzonder lang leven! Gemiddeld kan een long life roos tot wel een jaar of langer in leven blijven. Door een speciale techniek zijn we in staat om de roos zo te conserveren dat dit mogelijk is. En jij kan daar de ‘roos’ van plukken!

Wil je meer weten over ons aanbod Gifts en Accessoires? Hieronder kan je meer ontdekken!

Lang leven roos kopen bij Kames Bloemen

Het leven van een roos kan langer zijn dan een week. En wel door de roos zo goed mogelijk te conserveren. Dit hebben we gedaan door op unieke wijze een huls om de roos heen te maken. Waarom zou je iedere week rozen kopen als je ook een roos kan bestellen die meer dan een jaar in leven kan blijven? De lang leven roos die je bij ons kunt kopen, kan dit.

Bij Kames Bloemen zijn verschillende lang leven rozen te koop. Behalve de klassieke rode roos, kan je ook bij ons terecht voor een witte, roze of multicolor roos. Ook kleinere varianten zijn ruimschoots beschikbaar zodat je voor iedere gelegenheid in het bezit kan komen van een prachtige roos. Prachtig om te geven, ontroerend om te krijgen.

Topkwaliteit en service van Kames

Indien je besluit bij ons een Long Life Belle Stolp te kopen, of een van onze andere producten zoals onze populaire een flower boxen, kan je rekenen op de beste service. Alle bestellingen worden door ons binnen een werkdag verwerkt. Hierdoor is jouw bestelling vaak al binnen enkele werkdagen binnen.

Ook kan je de roos anoniem verzenden, waardoor de ontvanger niet weet wie de afzender is. Hoe romantisch wil je het maken. Bij Kames Bloemen kan het!