Resultaat 1–20 van de 48 resultaten wordt getoond

Prachtige Flower Box voor Valentijn, Moederdag of iedere speciale gelegenheid

Bij Kames Bloemen kan je terecht voor diverse prachtige Flower Boxen welke wij van verschillende rozen kunnen voorzien. Onze Flower Boxen zijn niet alleen prachtig om zelf in huis te halen, maar ook als cadeau zijn deze boxen perfect. Iedere tafel wordt binnen een seconde omgevormd tot een kleurrijk geheel als je besluit bij ons een Flower Box te kopen.

Flower Boxen zijn bij ons beschikbaar in verschillende vormen en maten. Van een vierkante bloemenbox tot een langwerpige bloemenbox. En natuurlijk hebben wij ook een speciale Valentijnsdag editie in de vorm van een hart. Kortom, voor iedere gelegenheid is bij Kames Bloemen de ideale flowerbox te vinden.

Hoe kan je bij ons een flower box kopen?

Heb jij een bloemenbox gevonden die je zou willen bestellen? Dan ben je bij Kames Bloemen aan het juiste adres als je van goede service houdt. Bestellingen binnen de regio van Den Haag bezorgen wij zelf. Daarbuiten maken wij gebruik van postNL of Packs om onze flower boxen in perfecte staat bij jou af te leveren.

Een van de reden om bij ons een flower box te kopen, is dat het een van de leukste cadeaus is om te geven. Je geeft een uniek cadeau dat je nergens anders zult tegenkomen. Iedereen heeft wel eens een boeket gehad. Maar een flowerbox? Dat hoor je zelden. En daarom is het zo leuk om een bloemenbox te geven, of te ontvangen!

Bij ons kan je terecht voor veel verschillende flowerboxen. Van een speciale Valentijnsbox tot onze moederdag editie. Het kan niet op bij de flower box expert van Nederland en België!

Jouw Flower Box bestellen met een kaartje

En om jouw flower box nog persoonlijker te maken, kan je voor slechts € 1,- extra er een leuk en lief kaartje aan toevoegen. Super leuk natuurlijk als je het ook nog eens persoonlijk kan maken!