Toont alle 18 resultaten

Boeketten

Boeketten kopen? Bij Kames Bloemen kan je eenvoudig een boeket kopen en laten bezorgen. Of je nu in de omgeving van Den Haag woont of ver daarbuiten, wij bieden het hele jaar door onze boeketten aan om te geven, of te ontvangen. Ieder boeket dat wij aanbieden is over nagedacht. Op basis van wat wij een eerlijke prijs vinden in combinatie met de beste kleuren van het huidige seizoen creëren we bij Kames Bloemen boeketten waar je verliefd op kan worden.

Daarom kan je ook voor feestdagen als Valentijn, Moederdag en Kerst bij ons terecht. Voor zulke dagen hebben wij speciale boeketten ontworpen die in het teken staan van de bijbehorende sfeer en gedachte.

Boeketten kopen in Den Haag bij Kames Bloemen

Mogelijk ken je Kames Bloemen van Den Haag en omgeving, waar we al jaren actief zijn. Doordat je nu ook online bij ons boeketten kunt bestellen, hoef je niet meer de deur uit om het mooiste boeket van Den Haag te bemachtigen. Wij leveren onze boeketten en andere producten, zoals flowerboxen, in heel Nederland en België.

Je kunt bij Kames Bloemen al een boeket bestellen vanaf slechts € 9,95. Wij vinden dat een goed boeket niet meer geld hoeft te kosten dan nodig is. En daarom houden we de prijzen laag voor iedereen die in het bezit wil kunnen komen van een prachtig boeket.

Zin in een verrassing? Dan kan jij jezelf ook een cadeau geven door een van onze verrassingsboeketten te bestellen. Een boeket kopen wordt dan alsof jij jezelf een cadeau geeft!

Prachtige bloemen in de boeketten van Kames

Ieder onderdeel van een boeket moet perfect zijn om voor een mooi eindresultaat te zorgen. Een boeket met lelijke eendjes wordt niemand blij van. Daarom werken we uitsluitend met bloemen van de hoogste kwaliteit. En daar profiteer jij van!

Ons complete assortiment ontdekken? Dat kan hierboven!