Bezorging & Afhalen

Alle bestellingen worden de volgende werkdag verwerkt, omdat wij altijd werken met dagverse bloemen. Bestellingen van bloemen worden over het algemeen tussen 09:00 en 18:00 bezorgd. In uitzonderlijke gevallen en indien zelf aangegeven kunnen de bezorgtijden afwijken.

Bezorgingen buiten onze regio (Den Haag en omstreken), worden door postNL of DHL verzorgd indien mogelijk. Wij versturen de bestelling in speciale bloemen dozen.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?
Indien de ontvanger niet thuis is, dan wordt de bestelling bij de buren afgeleverd en krijgt de ontvanger een brief met het adres waar de bloemen zijn geleverd. Mocht het bij de buren ook niet lukken, dan kunt u uw bestelling ophalen op een ophaalpunt van de bezorgdienst.

Bezorgkosten bloemen
Bezorgkosten voor Nederland: € 6,95

U betaalt per adres slecht 1 keer de bezorg kosten. Wilt u dus meerdere bloemen of boeketten naar hetzelfde adres dan betaalt u geen extra bezorg kosten.

Anoniem bloemen bestellen
De ontvanger krijgt alleen de eventuele tekst te zien die op het kaartje is geschreven. De ontvanger krijgt dus niet uw naam en adres gegevens. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven en dus ook niet aan de ontvanger van de bloemen.

Wij bezorgen ook in ziekenhuizen, hotels en campings. Geef ons zoveel mogelijk informatie waaronder: namen, afdeling, kamernummer en eventueel contact gegevens van de ontvanger zoals het mobiele nummer.

Bestellingen voor een begrafenis kunnen ook gemakkelijk via de webshop verlopen. Geef daarom zoveel mogelijk informatie, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, datum en tijdstip van het afscheid. Al deze informatie kunt tijdens de bestelling invullen bij het invul veld “extra informatie”.

Herroepingsrecht
Alle bloemen, boeketten en overige bloemwerken is het herroepingsrecht uitgesloten. Dit i.v.m. de beperkte houdbaarheid van de producten. Wij gebruiken altijd verse producten en zijn daarom ook niet meer verantwoordelijk na de levering ervan. Alle overige producten is het herroepingsrecht wel van toepassing.

Afhalen
Online bestellingen kunt u alleen afhalen op onze hoofdlocatie in De Bullstraat 13 in Den Haag. Bekijk onze openingstijden en overige contact informatie.