Betalingen

Betalen
Bedragen op Kames jr. Bloemen zijn inclusief 6% of 21% BTW. Om aan de meeste bezoekers te voldoen zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Wij ondersteunen, iDeal, Paypal en Bancontact / Mister Cash. Hieronder staan alle betaalopties beschreven:

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Deze betalingsoptie is geheel kosteloos voor u. Betalen met iDEAL is mogelijk bij de volgende deelnemende banken:
ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankie

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem. PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. PayPal is gratis voor kopers.

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact/Mister Cash bij volgende deelnemende banken:
Dexia
Fortis
ING
FINTRO
KBC
CBC
AXA bank
VDK Spaarbank